WalktheDogs

Waarom een hondenuitlaatservice?

Lange werkdagen, fysieke beperkingen, een druk gezinsleven? Er zijn verscheidene redenen waardoor u uw trouwe viervoeter niet de aandacht kunt geven die u zou willen.

Die extra aandacht wilt WalktheDogs uw hond graag geven op de momenten dat het u niet lukt. Onze hondenuitlaatservice is van hoge kwaliteit en garandeert een fitte, ontspannen en “uitgelaten” hond aan het einde van elke werkdag.

Wie zijn wij?

Indien u geïnteresseerd bent in de diensten van WalktheDogs, wilt u graag weten wie we zijn.

Ik ben Linda van Menxel en ben eigenaresse van hondenuitlaatservice WalktheDogs. Samen met mijn gezin zorg ik voor de ontspanning van vele honden uit de regio. Mijn werkgebied is Den Haag en Wateringen.

Door het faillissement van mijn voormalige werkgever V&D was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met mijn HBO-V diploma kon ik nog veel kanten op. Maar als baasje van 2 lieve labradors en al ruim 25 jaar met honden bezig te zijn vroeg ik mezelf af waarom ik niet van mijn hobby mijn werk ging maken?

Omdat ik gek op honden ben, was het niet een moeilijke keuze om hondenuitlaatservice WalktheDogs te starten. Er is niets leukers om in de frisse buitenlucht bezig te zijn met een enthousiaste roedel honden.

Klant worden van WalktheDogs?

Wilt u verder kennis maken? Ik maak graag met u en uw hond een afspraak om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen. Ik kom dan graag langs voor een intake gesprek.

Wanneer u klant bent geworden bij WalktheDogs haal ik op de afgesproken dagen uw hond op en rijd ik, zodra ik de roedel compleet heb, naar diverse losloopgebieden om de honden uit te laten.

Onze werkwijze

In beginsel zullen de honden de eerste wandelingen aangelijnd mee wandelen in de roedel. Als het goed gaat mag de hond, na overleg met u, een tijdje loslopen. Het doel is om uiteindelijk de honden los mee te laten lopen.

Tijdens de minimaal 1 uur durende wandeling kunnen de honden naast het wandelen ook lekker rennen, ravotten, met elkaar spelen en eventueel zwemmen. Hierna lever ik de honden met de professionele hondenuitlaatservicebus weer voldaan af. En kunnen ze rustig nagenietend van hun avonturen in hun warme mandje wachten op de thuiskomst van hun baasjes.